3FM nieuws

Cardi B en Bruno Mars doen 't weer samen voor 'Please Me'

  1. Nieuwschevron right
  2. Cardi B en Bruno Mars doen 't weer samen voor 'Please Me'

Ja hoor, ze flikken het gewoon nog een keer! Na de monsterhit die Bruno Mars en Cardi B vorig jaar scoorden met 'Finesse' zijn ze weer helemaal terug. Dit keer slaan de twee de handen ineen voor de track 'Please Me'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cardi en Bruno

Terwijl 'Finesse' een lekkere eighties sound heeft is 'Please Me' geïnspireerd op muziek uit de jaren negentig. Betekent deze studiosamenwerking dan eindelijk ook een live-samenwerking? Wellicht!

Eigenlijk was het de bedoeling dat Cardi en Bruno samen zouden toeren bij de laatste tournee van de zanger, maar helaas werd die op het laatste moment afgezegd. Cardi was namelijk net bevallen van haar dochtertje: "Ik had gedacht dat zes weken wel genoeg waren om lichamelijk en geestelijk te herstellen, maar dat viel toch tegen. Het moederschap heb ik toch wat onderschat en ik kan het niet over mijn hart verdragen om haar nu achter te laten," zei de zangeres destijds.

Instagram

Cardi maakte ons eerder deze week via Instagram al lekker met de aankondiging van het nummer. Een opvallende zet, want de zangeres deactiveerde haar account een paar dagen terug nog na de bakken met kritiek die ze over zich heen kreeg na de Grammy's. Tijdens de awardshow schreef ze geschiedenis door als eerste vrouw het felbegeerde beeldje voor beste rapalbum te winnen en dat werd niet door iedereen gewaardeerd.

"Ik krijg van iedereen een hoop shit over me heen en ik ben het zat. Ik heb hard gewerkt aan mijn album. Vorig jaar werd ik zogenaamd nog beroofd toen ik geen Grammy won en nu is het ineens een probleem?"

Check het album waarvoor ze een Grammy in de wacht sleepte hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie