3FM nieuws

DWDD Recordings stopt

  1. Nieuwschevron right
  2. DWDD Recordings stopt

Na twee succesvolle seizoenen verdwijnt DWDD Recordings van de buis.

Het muziekitem DWDD Recordings verdwijnt. Het hooggewaardeerde muziekitem was de afgelopen twee seizoenen onderdeel van De Wereld Draait Door. Op 16 en 23 september 2012 kunnen fans nog een laatste keer genieten van verschillende artiesten die een eigen versie spelen van een favoriet nummer. Dit vindt plaats in Paradiso in Amsterdam.

DWDD Recordings door artiesten heen

Het lukt niet om nog een seizoen Recordings te vullen. "We zjin een beetje door de artiesten heen," aldus Dieuwke Wynia, eindredacteur bij De Wereld Draait Door. In twee seizoenen kwamen er in totaal vierentachtig artiesten langs om een nummer te spelen. Veel van de artiesten traden vorig jaar al op in de Melkweg voor een speciaal concert.

The Kik in DWDD

Muziek blijft een belangrijke rol spelen in De Wereld Draait Door. The Kik wordt aankomend seizoen de nieuwe huisband van het programma. Daarnaast heeft De Wereld Draait Door voorzichtig plannen voor een klein popfestival: De Wereld Draait Buiten. Het plan is al enkele jaren oud en wordt misschien dit seizoen verder ontwikkeld.

Ster advertentie
Ster advertentie