3FM nieuws

George Ezra verspreidt wat liefde met 'Pretty Shining People'

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. George Ezra verspreidt wat liefde met 'Pretty Shining People'

George Ezra roept in zijn track Pretty Shining People op om elkaar wat meer liefde en aandacht te geven. Nou, daar gaan we dan maar eens mee beginnen door 'm toe te voegen aan de playlist van 3FM!

De Brit legt op Twitter in het kort uit waar het liedje over gaat: "Het nummer gaat over het feit dat we beter af zijn mét elkaar dan zonder. De wereld is een fijnere plek wanneer we van elkaar houden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop 2019

George Ezra houdt van Nederland: hij at voor het eerst sushi in Amsterdam (echt waar) en speelde al op heel veel plekken in ons landje. Deze zomer keert hij terug naar Nederland, want gisteren werd bekend dat de singer-songwriter dit jaar op Pinkpop staat! Een maandje voordat hij zijn opwachting maakt op de festivalweide in Landgraaf betreedt hij ook nog eens de bühne van Ahoy Rotterdam voor een concert.

Meer nieuwe muziek?

Check dan hieronder de 3FM Now Playing-lijst met de tofste tracks van het moment. Deze week hebben we de nieuwste single van Mozes and the Firstborn voor je toegevoegd en de rammer van Rob Black, Big2 & Stepherd!

Ster advertentie
Ster advertentie