3FM nieuws

Het is weer eindexamentijd op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Het is weer eindexamentijd op 3FM
De eindexamens zijn begonnen en dus is er weer viermaaldaags een eindexamenjournaal op 3FM. Op buzz.nl kun je luisteren naar alle eindexamenjournaals en de ervaringen van bekende Nederlanders. Vandaag zanger Remi Tjon Ajong van Green Lizard: "Ik ben blij dat ik muziek als eindexamenvak kon doen, heb ik als muzikant toch nog wat aan mijn diploma".

Luister om 7.30, 12.30, 17.30 en 20.15 uur naar het laatste eindexamennieuws, achtergronden en sfeerreportages. Het 3FM eindexamenjournaal wordt gemaakt door de redactie van het 3FM zondagavond programma BuzZ. De Journaals worden gepresenteerd door {l}Willemijn Veenhoven{/l} en {l}Maurice Verschuuren{/l}.

BuzZ is tijdens de eindexamenperiode ook gastheer van het LAKS, Landelijk Actie Komité Scholieren. Het LAKS is bekend om de klachtenlijn, waar eindexamenkandidaten ieder jaar hun klachten kunnen uiten rondom de eindexamens. Het LAKS komt voor de scholieren op.

Overigens heeft BuzZ deze week de BuzZ Site in een nieuw jasje gestoken. Kijk in het BuzZ-log om te zien wat er allemaal nieuw is.
Ster advertentie
Ster advertentie