3FM nieuws

3FM Serious Talents op Mañana Mañana festival

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents op Mañana Mañana festival

Mister and Mississippi en Qeaux Qeaux Joans staan in het weekend van 31 augustus en 1 september op Mañana Mañana, het meest relaxte festival van Nederland.

“Tranquilos amigos y amigas, mañana mañana”: Wat vandaag niet komt, komt morgen wel. Op Mañana Mañana kun je het kalm aan doen en genieten aan het water van de broeierige laatste zomerzon, fijne akoestische orkestjes, theater in het bos en een zelfgevangen visje.

Eerste editie Mañana Mañana

Ver van de haastige wereld, op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september, is er in Hummelo het festival Mañana Mañana, het rustige zusje van het Zwarte Cross Festival. Landgoed Enghuizen is het decor: een natuurlijk amfitheater in de mooie Achterhoek. Een fantastische plek voor een festival voor levensgenieters, muziekliefhebbers en Bourgondiërs.

3FM Serious Talents op Mañana Mañana

En die muziekliefhebbers worden getrakteerd op muziek van onder andere 3FM Serious Talents Mister and Mississippi en Qeaux Qeaux Joans. Je kunt dus in een heerlijke omgeving genieten van de nieuwste bands!

Eerste editie Mañana Mañana bijna uitverkocht

De eerste editie van het festival is bijna uitverkocht. De weekendkaarten zijn inmiddels allemaal verkocht, maar er zijn wel nog dagkaarten beschikbaar.

>> Meer info Mañana Mañana

Ster advertentie
Ster advertentie