3FM nieuws

Dotan op 1 in Vlaanderen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan op 1 in Vlaanderen

Dotans single 'Home' staat deze week op nummer 1 in de Vlaamse hitparade.

In Nederland prijkte Dotan met 'Home' al op nummer 1 in de Mega Top 50, maar nu weet hij ook de Vlamingen om zijn vinger te winden. De Amsterdamse singer-songwriter heeft deze week de hoogste notering in de officiële Ultratop te pakken. Daarnaast is 'Home' de meest gedraaide plaat op de Vlaamse radio. En dat terwijl zijn eerste concert op Belgische bodem nog moet plaatsvinden.

Dotan na drie jaar weer terug

Dotan werd in 2011 al benoemd tot 3FM Serious Talent en zijn nummer 'This Town' werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Na een pauze van drie jaar kwam hij in 2014 terug met zijn nieuwe album 7 Layers. De single 'Home' bracht hem opnieuw een 3FM Megahit op en als klapper op de vuurpijl begint hij in oktober aan zijn tour door Nederland. Daarnaast werd donderdag 21 augustus bekend dat hij een mogelijke kandidaat is voor het Eurovisie Songfestival 2015.

K3 is fan

Dat de Vlamingen enthousiast zijn over Dotan, liet K3 eerder al merken in de studio bij Giel. Zij coverden 'Home' op De Speelplaats. Beluister hieronder Dontans eigen versie van het nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie