3FM nieuws

Nieuwe track The Million Plan en Dirtcaps

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe track The Million Plan en Dirtcaps

The Million Plan bestaat uit The Opposites en DJ Fanny West. In samenwerking met Dirtcaps brachten zij de track 'Money On My Mind' uit.

Twan en Willem van The Opposites en DJ Fanny West brengen onder de naam The Million Plan de track 'Money On My Mind' uit. Dit is de eerste single van het danceproject The Million Plan. Het nummer is in samenwerking met Dirtcaps gemaakt, twee Nederlandse producers. Zij waren ook verantwoordelijk voor de remix van de hit 'Slapeloze Nachten'.

The Million Plan van The Opposites

Het danceproject The Million Plan van Opposites-rappers Twan en Willen en DJ Fanny West leek tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) uit het niets te verschijnen. Maar niets is minder waar. De mannen werken al anderhalf jaar aan het project. The Million Plan duikt vanaf eind december fulltime de studio in om EP's te produceren en er komt hoogstwaarschijnlijk ook een album.

Met z'n drieën

DJ Fanny West, die in het echte leven Giovanni Wix heet, is DJ bij The Opposites. Maar In The Million Plan fungeert hij als co-producer én zanger naast Twan en Willem. "We vonden het heel leuk om met zijn drieën te draaien, dus dat deden we sporadisch. Toen begonnen we wat dingen te produceren en werd het toch ineens serieus," aldus DJ Fanny West.

Videoclip 'Money On My Mind'

Oud-FunX presentator Djef is de hoofdrolspeler in de clip van 'Money On My mind'. Check de video hieronder.

Dirtcaps en The Million Plan - 'Money On My Mind'

Ster advertentie
Ster advertentie