3FM nieuws

Lijstje nieuwe namen Lowlands niet waar

  1. Nieuwschevron right
  2. Lijstje nieuwe namen Lowlands niet waar


Woensdagochtend dook er een lijst op met nieuwe namen voor Lowlands, maar het blijkt om een 'werklijstje' van maanden geleden te gaan.

Help, schrik, paniek! Woensdagochtend zwierven er opeens hardnekkige geruchten over het internet dat er nieuwe namen voor Lowlands 2010 waren uitgelekt. Opvallende namen op dit lijstje waren onder meer Ting Tings, Jonsí, The Hives, Basement Jaxx en Anouk. Het blijkt een storm in een glas water, want het lijstje is alles behalve officieel.

'Werklijstje' van Lowlands

De lijst aan namen leek verdacht veel op een van de 'werklijstjes' die Lowlands maanden geleden opstelde om te kijken wie ze naar het festival wilde halen. Paniek om niks dus, want er is helemaal NIETS zeker, officieel of bevestigd aan deze lijst. Lowlands zelf zegt er het volgende over:

'Op de lijst staan namen waar we een tijdje geleden mee bezig waren. Inmiddels zijn er namen afgevallen, namen bijgekomen en ook zijn er een aantal daadwerkelijk bevestigd.'

>> Meer info op de site van Lowlands

Échte nieuwe Lowlands-namen

De avond voordat dit lijstje verscheen bevestigde Eric 'Mr. Lowlands' van Eerdenburg bij MetMichiel op 3FM wel een bups nieuwe namen. Deze zijn dus wel officieel en kun je aan het einde van de zomer aanschouwen op het uitverkochte Lowlands.

>> De 'echte' nieuwe namen voor Lowlands 2010

Ster advertentie
Ster advertentie