3FM nieuws

Lowlands 2012 op 4 februari in de verkoop

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands 2012 op 4 februari in de verkoop

De kaartverkoop van de twintigste editie van het Lowlands festival start op 4 februari 2012. Zet een uitroepteken in je agenda!

De gemiddelde Lowlandsganger herinnert zich nog een zekere dag in november 2010. De extra vroege kaartverkoop van de laatste editie van Lowlands ging gepaard met spanning en frustratie. Lowlands 2011 was in een recordtijd uitverkocht en waar pechvogels in verdriet misgrepen, sloten geluksvogels die dag af met een vreugdedans.

Kaartverkoop Lowlands 2012 start 4 februari

Niet gek dat menig Lowlandsganger al nachtmerries heeft over de kaartverkoop van de volgende editie van het festival. Gelukkig kan een klein deel van deze onrust worden weggenomen. De organisatie maakte woensdag (7 december) bekend dat de kaarten voor Lowlands 2012 op zaterdag 4 februari om precies 11 uur in de verkoop gaan.

Ticketprijs Lowlands stijgt met twintig euro

De twintigste editie van het Lowlands festival vindt plaats op 17, 18 en 19 augustus 2012. Voor een normaal festivalticket betaal je 185 euro. Ook kun je het festivalbezoek weer combineren met een dagje Walibi. Dit combi-ticket kost 207 euro. De prijsstijging van twintig euro ten opzichte van voorgaande jaren is volgens de organisatie volledig te danken aan de BTW-verhoging.

Koop kaarten Lowlands via de officiële kanalen

Ook waarschuwt de organisatie dat je de kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen moet aanschaffen. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt en dat het ticket echt geldig is.

>> Ga voor alle informatie over de verkoop naar Lowlands.nl

Ster advertentie
Ster advertentie