3FM nieuws

YUNGBLUD geeft 3FM Exclusive voor handjevol fans

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. YUNGBLUD geeft 3FM Exclusive voor handjevol fans

Het is weer zover! Na o.a. Billie Eilish, Editors, Nothing But Thieves en Mumford & Sons staat er een nieuwe 3FM Exclusive in de steigers. Op 26 oktober komt YUNGBLUD naar Slot Zeist om voor een handjevol fans op te treden! Dit is wat je hierover moet weten.

Kaarten scoren doe je zo

Hoor je tussen maandag 21 oktober en zaterdag 26 oktober het 3FM Ticketalarm voor de 3FM Exclusive met YUNGBLUD? Stuur dan meteen een bericht via de 3FM app (gratis te downloaden in je app store). Zet jezelf ook alvast op de geïnteresseerden lijst van ons Facebook-event en volg onze socials. We geven die dagen namelijk ook kaarten weg via Instagram en Facebook.

Mocht je nou net naast de prijs grijpen, geen punt: de 3FM Exclusive is op die dag tussen 12:00 en 14:00 uur te volgen in de show van Rob Janssen. Je kijkt en luistert mee via de 3FM app en 3FM.nl!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Exclusive

Grote artiesten, een select groepje 3FM-luisteraars en een bijzondere locatie: dat is 3FM Exclusive. Bekijk hier de vorige 3FM Exclusives: Mumford & Sons, Billie Eilish, De Staat, Nothing But Thieves, Jett Rebel en Editors.

Ster advertentie
Ster advertentie