3FM nieuws
BNNVARA

De 4 beste momenten van Kimi Räikkönen volgens 3FM-dj Sander

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De 4 beste momenten van Kimi Räikkönen volgens 3FM-dj Sander

Sanders grote formule 1-held (Ja, hij heeft zelfs zijn kat naar 'm vernoemd), heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met zijn sport. Volgens Kimi Räikkönen is het tijd voor nieuwe dingen.

Bye bye Kimi

Vandaag rijdt de Formule 1 voor het eerst sinds 1985 weer op het circuit van Zandvoort. Sander kan je niet blijer maken. Er is alleen één ding gebeurt wat het voor onze dj minder maakt. Het is de laatste keer dat Sander van zijn favoriete coureur Räikkönen, ook wel de ‘Ice Man’, kan genieten. Aan het eind van dit seizoen stopt hij als Formule 1-coureur. Dit weekend racet hij in Zandvoort zijn 345e wedstrijd in de Formule 1, en is daarmee de meest ervaren coureur ooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kimi de 'Ice Man'

Sander: "Kimi staat bekend als de 'Ice Man'. Het is niet de man waar je even gezellig een biertje mee gaat drinken en hele langen gesprekken mee voert." Op de vraag, "Waarom is het eigenlijk jouw favoriete coureur?" antwoordt Sander lachend dit. "Omdat hij gewoon zo grappig is. En hij heeft de mooiste voornaam aller tijden."

Kijk hieronder naar de leukste interviewmomenten van Räikkönen, volgens Sander.

Video niet beschikbaar

Voor de echte fans hebben we nog een interview over de aankomende race met Amber Brantsen. Presentator van de NOS Formule 1-podcast. Bekijk het hier!

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie