3FM nieuws

Stuur een ouderwetsch kaartje

  1. Nieuwschevron right
  2. Stuur een ouderwetsch kaartje
Bij 3FM worden we overspoeld door een golf van nostalgie. We verlangen naar het ouderwetse ansichtkaartje. Stuur ons er een.
Het hoorde helemaal bij je vakantie: een dagje ansichtkaarten sturen: 'Het weer is hier heerlijk. We genieten echt hier op de camping. Vanavond gaan we eens lekker uit eten in plaats van BBQen, met een lekker landwijntje! Groeten uit een zonnig Frankrijk' of 'Het is hier echt leven als een God in Frankrijk. De camping is heerlijk, en het sanitair lekker schoon. Tot over twee weken. Bisoux'
Those were the days Vroeger, ja vroeger, was je makkelijk een hele dag kwijt aan het versturen van ansichtkaarten van je vakantie-adres aan je demente oma, je opgenomen oudtante, je oude buurmeisje en natuurlijk je ouders. Op schoot met je kek gekleurde adressenboekje en een stapel ansichtkaarten waar de regio zo treffend op was afgebeeld, kalkte je in de schaduw honderd keer dezelfde tekst neer. Het druppende ijsje liet vrolijke spetters achter.

Twitter

Tegenwoordig is het allemaal anders; met je supersonische telefoon houd je al twitterend elke gek op de hoogte van elke dag van je vakantie: 'Zo, net mijn tentje uitgebrand. Nu lekker koffie.' En twee minuten later: 'Soo, de koffie werkt, nu rennend naar de WC met WC rol onder de arm. Moeilijk twitteren zo!'

Nostalgie

Met al die moderne media hebben we hier bij 3FM een beetje heimwee naar het ouderwetse papieren kaartje. We willen kaartjes, kaartjes en nog meer kaartjes!! Dus navigeer op je vakantie adres richting souvenierswinkeltje en zoek het gekste, lelijkste, raarste, leukste kaartje, schrijf ons je groet en vergeet de postzegel niet!

Stuur op!

Stuur je kaartje met je zomerse boodschap aan 3FM naar het volgende adres.
Postbus 26444
1202 JJ
Hilversum

De leukste kaartjes zullen weer digitaal te bewonderen zijn hier op de 3FM site. Dus als je een boodschap hebt aan de thuisblijvers, kan dat natuurlijk ook! En de allerleukste worden beloond met een zomers 3FM-pakket.


Ster advertentie
Ster advertentie