3FM nieuws

Interview met Foo Fighters roadie Janny

  1. Nieuwschevron right
  2. Interview met Foo Fighters roadie Janny

Janny won afgelopen week bij Coen en Sander de mooiste prijs die ze ooit kon winnen. Ze mocht een dag roadie van Foo Fighters zijn!

Na de show interviewde 3FM DJ Barend Janny over de mooiste avond van haar leven.

Janny mag een dag roadie van Foo Fighters zijn

Janny's telefoon ontplofte zowat nadat ze bij Coen en Sander te horen had gekregen dat ze een dagje roadie van Foo Fighters mocht zijn. Zondag was het dan eindelijk zo ver. Janny mocht de band ontmoeten, er werden foto's gemaakt en daarna kon haar shift beginnen.

Roadie for a day

Janny vertelde dat ze naast handdoeken en water klaarzetten ook nog even de Gibson van Dave vast mocht houden én toen de show begon mocht ze de gitaar bij hem om doen. Tijdens de show in de Alpha had ze ook nog eens de mooiste plek van de hele tent. De hele ervaring was in één woord schitterend dus.

Tas vol plectrums

De smile op Janny's gezicht was er na de show niet meer af te krijgen. Ze was nog steeds volop aan het genieten van alles wat ze mee had gemaakt. De sfeer was relaxed geweest, de mensen hartstikke aardig en Janny had ook nog eens een hele tas vol plectrums én Dave's zweetbandje gekregen. Wat wil je nog meer! Kijk hier het filmpje terug met een van oor tot oor lachende Janny.

Ster advertentie
Ster advertentie