3FM nieuws

Axl Rose haalt nog eens uit naar Slash

  1. Nieuwschevron right
  2. Axl Rose haalt nog eens uit naar Slash
"Er gaat nog eerder een van ons tweëen dood, dan dat we weer bij elkaar komen." Axl Rose heeft nog wat moeite met Slash
Vraag Axl naar zijn oude bandmaat Slash en je krijgt een hoos aan woede over je uitgestort. Oude wonden helen nooit, maar het lijkt erop dat Axl Rose nog wat moeite heeft met het verleden.

Guns 'N Roses reünie of nie?
Op de vraag of er ooit nog van een reünie tussen de oud-bandleden en de zanger van Guns 'N Roses gaat komen, geeft hij eens en voor altijd een duidelijk antwoord: "Er gaat nog eerder een van ons tweëen dood, dan dat we weer bij elkaar komen."

Slash is een nachtmerrie
Hij gaat verder door te zeggen dat sommige daden die tussen twee mensen gebeuren, niet om te keren zijn. "Om tien jaar lang, dag in, dag uit, beledigingen te moeten slikken is een nachtmerrie. Als iemand zijn eigen plezier boven het belang van zijn band en bandleden plaatst, dan is dat walgelijk."

Gund ´N Roses opTournee
Gelukkig voor Axl kan hij nu in relatieve rust met zijn hernieuwde Guns ´N Roses aan de slag en staat er wellicht een wereldtournee voor de boeg rondom het EINDELIJK verschenen album Chinese Democracy.

"Er zijn nog geen plannen, maar de promoters en het management zijn enthousiast over de aanbiedingen die er binnenstromen."

We hopen het voor je, Axl.

>> Lees de biografie van Guns 'N Roses
Ster advertentie
Ster advertentie