3FM nieuws

Tientallen platenzaken blijven vannacht open voor Rolling Stones-album release

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Tientallen platenzaken blijven vannacht open voor Rolling Stones-album release

30 platenzaken in Nederland blijven vannacht speciaal open voor het nieuwe Rolling Stones-album Hackney Diamonds dat vannacht 0:00 uur uitkomt. Zoals de band zelf aangeeft op Facebook: "Hello Nederland! Hackney Diamonds is only a few days away. Come and celebrate the brand new album at these 30 indie record stores on the evening of October 19, who are all hosting an official launch party. They will play the full album at 11 o’clock and the album sale will start at midnight."

Dat is dus goed nieuws voor de fans! Check hier in het overzicht gedeeld door de band op Facebook of er bij jou in de buurt een platenzaak zit die meedoet aan deze unieke nachtelijke Rolling Stones-viering:

foto: Facebook Rolling Stones

Hackney Diamonds

Morgen brengt The Rolling Stones eindelijk hun langverwachte nieuwe album Hackney Diamonds uit, en het markeert de eerste release met origineel materiaal van de legendarische Britse band sinds 2005. Ondanks de obstakels en uitdagingen die de aanloop naar dit album met zich meebracht, waaronder de impact van de coronapandemie en het tragische verlies van drummer Charlie Watts in 2021, hebben de overgebleven drie leden, waaronder frontman Mick Jagger (80), gitaristen Ronnie Wood (76) en Keith Richards (79), zich op bewonderenswaardige wijze herbezonnen.

Het album bestaat uit twaalf nummers en opent met de krachtige single 'Angry', een rocknummer met een herkenbare gitaarriff en een focus op de essentie van hun muzikale stijl. 'Hackney Diamonds' belooft een opwindende toevoeging te worden aan het indrukwekkende oeuvre van The Rolling Stones, met kenners die beweren dat dit mogelijk hun beste plaat (!) in meer dan dertig jaar kan zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie