3FM nieuws

De perfecte bruiloft in 13 filmpjes

  1. Nieuwschevron right
  2. De perfecte bruiloft in 13 filmpjes

Rob en Jelmer zijn al een half jaar bezig als weddingplanners voor de bruiloft van Cindy en Dirkjan. De grote dag is vrijdag 1 mei. Maar wat kunnen ze dan eigenlijk allemaal verwachten? Wij hielden het bij onderstaande filmpjes in ieder geval niet droog. Waar zijn de tissues?!?

Cindy en Dirkjans ringen

Cindy vroeg Dirkjan op 22 augustus ten huwelijk tijdens RobRadio: Stenders VriMiBo. Dirkjan was helemaal overrompeld en kon zijn oren niet geloven. En om de schok nog wat groter de maken boden de twee meest a-romantische mannen van 3FM aan om de hele bruiloft te organiseren. Als ware weddingplanners doen ze al bijna negen maanden hun uiterste best om het een onvergetelijke dag te maken voor Cindy en Dirkjan.

Ja, ik wil!

De twee tortelduifjes zeggen op vrijdag 1 mei 2015, als alles goed gaat, het ja-woord. Maar hoe ziet een super over the top bruiloft er over het algemeen uit? Wij hebben de belangrijkste gebeurtenissen tijdens een trouwdag voor je op een rij gezet. Zoetsappigheid ten top, maar ook zo ultiem schattig. Pak de doos tissues er maar alvast bij!

1. Het aanzoek

Het aanzoek was al gedaan, maar in vergelijking met deze gast heeft Cindy nog lang niet alles uit de kast getrokken:

2. De eerste verrassing van de dag

Rob en Jelmer hebben de hele bruiloft van Cindy en Dirkjan geregeld, maar aan deze verrassing kunnen ze denken wij niet tippen. Maar wij weten natuurlijk ook niet wat ze nog in petto hebben voor het liefdeskoppel.

3. Surprise-dans door bruidegom

Hoe kun je beter duidelijk maken hoeveel je van je vrouw houdt dan door te dansen op One Direction. Bar weinig natuurlijk. Dat dacht deze bruidegom ook en schakelde zijn neefje en vrienden in om zijn wederhelft te verrassen. That's what makes you beautiful!

4. De speech

De getuiges, broers, zussen, vaders of moeders kennen de bruid en bruidegom natuurlijk door en door. Daarom hebben deze mensen nogal eens de neiging een speech te houden. Dat kan heel erg slecht uitpakken, met nare anekdotes over ex-vriendinnen of ex-vriendjes. Het awkwardnesslevel is al snel bereikt. Maar gelukkig zijn er ook mensen die het juist heel goed aanpakken.

5. Het ABC'tje

Na de speech kunnen de rest van de vrienden niet achterblijven. Gelukkig hebben zij "iets leuks" voorbereid voor het koppel. Doe eens lekker gek en zorg er dus altijd voor dat er een ABC'tje gemaakt is om alle gênante momenten nog eens aan te halen.

6. Een zelfgeschreven liedje

Voor de gasten die een beetje kunnen zingen is het een kleine moeite: een liedje zingen voor de twee die net het ja-woord hebben gezegd. Maar om dan zelf de tekst te schrijven is nog een stapje verder. Heel erg lief!

7. De openingsdans

Na al deze gekkigheid kan het echte feest losbarsten en is het tijd voor de openingsdans. Een simpele openingsdans is natuurlijk niet leuk genoeg meer sinds het flashmobben uitgevonden is. Mensen willen verrast worden. En dan het liefst zo vaak mogelijk. Dus maar één liedje is niet genoeg. We willen er een heleboel!

8. De openingsdag door professionals

Ben je heel toevallig gewoon al professioneel danser? Dan is de openingsdans tijdens je bruiloft gewoon een piece of (wedding)cake. Eventjes de film Dirty Dancing op repeat en dansen maar:

9. De ultieme surprise

Stel je voor: er komen ineens allemaal onbekende mensen binnen tijdens je bruiloft, ze beginnen een hele stellage te bouwen en hangen een doek op. En voor je het weet begint niemand minder dan Maroon 5 te spelen. Het overkwam een heleboel stelletjes in Los Angeles. Of de band ook Hellendoorn aandoet is nog niet duidelijk...

10. Zing een liedje voor me!

Elke vrouw wil natuurlijk gewoon trouwen met een man die gezegend is met een mooie stem, want wat is er nou mooier dan een serenade krijgen. Het overkwam deze geluksvogel:

11. De emoties lopen hoog op

Op een bruiloft wordt het vaak ook pijnlijk duidelijk welke belangrijke mensen uit je leven zijn weggevallen. Zonder je vader of moeder deze dag beleven is natuurlijk erg moeilijk. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die er voor willen zorgen dat het gemis een beetje gecompenseerd wordt. <3

12. De verrassingsdans

Dan denk je dat je alles gehad hebt op het einde van de avond en dan verrast de bruidegom zijn bruid nog één keertje. Deze bruidegom heeft erg losse heupjes en wist al zijn vrienden mee te krijgen om een geweldige dans voor zijn geliefde voor te bereiden. Super schattig!

13. Bruiloftsbloopers

Helaas gaat er ook nog wel eens iets mis... Hoe later op de avond, hoe meer kans op *hik* een paar kleine missers *hik*. Gelukkig bestaan daar ook heerlijke compilaties van. Enjoy:

Alvast heel veel plezier tijdens jullie huwelijksdag Cindy en Dirkjan!

Wil je op de hoogte blijven van hun bruiloft? Volg 3fm.nl/huwelijk dan de hele dag!

Ster advertentie
Ster advertentie