3FM nieuws

Beyoncé primeurt 'Standing On The Sun' in Antwerpen

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé primeurt 'Standing On The Sun' in Antwerpen

Video: Beyoncé trakteerde haar Belgische fans op de eerste live-uitvoering van haar nieuwe liedje 'Standing On The Sun'.

Beyoncé heeft haar nieuwe liedje 'Standing On The Sun' voor het eerst ten gehore gebracht tijdens haar Ms. Carter World Tour-show in Antwerpen. Bekijk de beelden onder aan dit bericht.

Concert Sportpaleis afgezegd

Beyoncé zou eigenlijk 14 mei al optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Ze moest dat concert afzeggen op advies van de dokter.

De show werd verplaatst naar 31 mei, waar de fans de primeur van 'Standing On The Sun' kregen. Van het liedje was eerder al een klein stukje te horen in een reclame van een groot kledingketen.

Vijfde album Beyoncé af?

Producer The-Dream liet in december 2012 al weten dat het vijfde album van Beyoncé bijna af was. In de tussentijd trad ze op tijdens de Super Bowl en kwamen er al een aantal nieuwe liedjes naar buiten.

'Grown Woman' ging in première via een advertentie van een groot colamerk en 'Rise Up' werd gepresenteerd als soundtrack van de Disney-film Epic. Ook zette Beyoncé zelf het nummer 'Bow Down/I Been On' op Soundcloud.

Beyoncé - 'Standing On The Sun' live in Antwerpen

Ster advertentie
Ster advertentie