3FM nieuws

Beelden Ziggo Dome in nieuwe videoclip The Script

  1. Nieuwschevron right
  2. Beelden Ziggo Dome in nieuwe videoclip The Script

In de nieuwe videoclip van de Ierse band The Script zijn beelden van hun concert in Ziggo Dome te zien. Bekijk 'm hieronder!

'If You Could See Me Now' is de nieuwe single van The Script. Het is de derde single afkomstig van het album #3, dat eerder 3FM Album van de Week was. In de videoclip zijn beelden van hun concert in Ziggo Dome te zien. Was jij erbij en herken je jezelf?

'If You Could See Me Now' heftigste nummer ooit

Volgens The Script zelf is 'If You Could See Me Now' het heftigste nummer dat de band ooit heeft geschreven. Naar eigen zeggen waren zanger Danny O'Donoghue en gitarist Mark Sheehan nog nooit zo open over hun emoties als in dit nummer. "But that's what we're in music for - that honest emotion," licht Mark Sheehan toe.

Zanger Danny O'Donoghue benadrukt dat het nummer niet over henzelf gaat, maar over hoe zij nu tegen bepaalde zaken aankijken: "It’s not a look-at-me song. It’s us wondering what our parents would think of us now. They’d probably tell me I drink and smoke too much, but I think they’d also be proud."

The Script op Pinkpop

The Script speelt in het weekend van 14, 15 en 16 juni op Pinkpop. De Ierse band stond op 25 januari nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Ook tijdens dat concert werden opnames gemaakt die in de videoclip te zien zijn?

Bekijk de videoclip van 'If You Could See Me Now' hier

Ster advertentie
Ster advertentie