3FM nieuws

Stromae geeft sublieme show in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae geeft sublieme show in Ziggo Dome

De Belgisch-Rwandese producer en singer-songwriter Stromae stond 20 november in de Amsterdamse Ziggo Dome. Menig 3FM-luisteraar was er bij en deed verslag van de show! Ga jij vanavond (21 november)? Doe dan zelf ook verslag!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Het gaat Stromae voor de wind als het gaat om uitverkopen van shows. Zijn show van donderdag 20 november was strak uitverkocht. Was jij er bij? Of wil je weten hoe het was? Check hieronder de concertverslagen van luisteraars.

Doe verslag van Stromae

Stromae geeft vrijdag 21 november nog een show in de Ziggo Dome. Wil jij ook graag verslag doen? Stuur je foto's, selfies, audiofragmenten en berichtjes in via de 3FM-app en kom daarmee op de radio, tv en website.

>> Meer info concertverslag via 3FM-app
>> Download de 3FM-app voor Android
>> Download de 3FM-app voor iPhone

Bezoekers wachten in spanning op Stromae

Ricardo (met foto): "In afwachting van Stromae… "

(Foto: Ricardo)

Marijke: "Stromae!!! We hebben er zin in!! We houden jullie op de hoogte. Groetjes mandy en marijke"

(Foto: Marijke)

Stromae begroet publiek in Nederlands

Toen Stromae het podium betrad sprak hij de zaal in het Nederlands toe. Wesley Hoek: "Stromae begroet het publiek in het Nederlands"

Paul Noijen: "Stromae gewoon een eind baas wat een show wat een energie."

Pascal: "Stromae.... Maestro!!"

(Foto: Pascal)

Stromae - 'Toutes Les Memes'

Marijke stuurde een stukje audio en een foto op:

(Foto: Marijke)

Stromae was subliem!

Linde: "Aangezien op mijn ticket voor Stromae '3FM Presents' stond, geloof ik dat ik jullie dan ook maar even moet bedanken. Stromae was bizar in alle opzichten, ik heb nog nooit zo'n geweldige live performance gezien. Ik ga heerlijk slapen! Liefde!"

Karin: "Stromae was echt subliem. Echt te gek wat was hij goed zeg en goede indrukwekkende show. Toegift a capella super!"

(Foto: Karin)

Jeroen: "Ben Niet snel onder de indruk qua licht en geluid maar stromae in de Ziggo was echt meer dan te gek. Te gekke show geluid was echt super goed en de show sloot daar op aan"

Martine: "Net thuis van een geweldige avond bij Stromae! Het was echt formidable! Alles klopte, de muziek, sfeer, show en het publiek. Het was een avond om nooit te vergeten, echt een geweldige man is Stromae!"

Esmee van der Linde: "Wauw wat een artiest! Wat een avond! Stromae is en blijft een maestro..geweldige show in de Ziggo Dome!"

(Foto: Esmee van der Linde)

Stromae krijgt een 10 van 3FM-luisteraars

What's the verdict? Bezoekers van Stromae konden er niet over uit hoe geweldig ze de show vonden. Het regende dan ook tienen op de 3FM-app.

Eline Duijkers: "Stromae was zeker een 10 waard! Wat een topconcert! Ga je morgen? Bereid je voor op vele muziekstijlen van ballets tot dubstep met mooie visuele effecten! Toptoptop groetjes Thijs en Eline"

Pauline: "Roos ik ben bij het concert van het jaar geweest! Stromae een dikke 10 wat een man. Wat een zang performance licht geluid het was het zooo waard!!"

Michal: "Dikke vette 10 voor stromae"

Zelfs de volgende ochtend stroomden de reacties nog binnen:

Roos Allis: "Wauw wat was stromae gister goed!"

(Foto: Roos Allis)

Roy: "Giel, je hebt wel eens concerten dat je denkt: leuk, aardig muziekje. Hij kan wel zingen. Maar die Stromae... WOW WOW WOW WOW WOW!! Ik heb 2 uur lang genoten van zang, dans, licht en de rest van het publiek! Het ziggo dome stond op zijn kop!!"

Wesley Hoek: "Goedemorgen Giel, Stromae gisteravond was een showtje! Lekker gek doen op het podium en ondanks dat hij in College Tour zei moe te zijn, zag hij er energiek uit. Zijn show werd ondersteund door een zeer goede licht- en beeldshow en op het einde nam hij ruim de tijd om het applaus in ontvangst te nemen, waarma hij nog eenmaal terug kwam met de a capella versie van Tous le memes."

5 feitjes over Stromae

Weet je nog niet genoeg van Stromae? Bij Giel in de Ochtendshow hoorde je vrijdagmorgen 21 november vijf leuke feitjes!

Foto's Stromae in Ziggo Dome

(Fotograaf: Ben Houdijk)
Ster advertentie
Ster advertentie