3FM nieuws

Go Back To The Zoo bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Go Back To The Zoo bij Giel


De guys van Go Back To The Zoo kwamen donderdagochtend weer eens op visite bij Giel: muziek, Lowlands, etymologie en een voorproefje van het album.

Als je als Serious Talent doorbreekt en daarna twee Megahits scoort, dan heb je wel een speciale band met 3FM. Daarom kwam Go Back To The Zoo met alle liefde voor dag en dauw naar Giel.

'Hey DJ' is Megahit

Deze hele week hoorde je de nieuwe single, 'Hey DJ', als 3FM Megahit regelmatig voorbij komen. Dat wordt altijd groots bekend gemaakt op de vrijdagmiddag en het liefst met een telefoontje naar de artiest. Maar niet deze keer, want de batterij van de telefoon van Cas was dood. De verassing kwam zo pas rond een uurtje of half acht.

Go Back To The Zoo op Lowlands 2010

Het gaat sowieso lekker met de band. Bij de uitreikingen van de 'Duiveltjes' mochten ze geen award mee naar huis nemen. Lege handen? Nee! Want ze scoorde wel een optreden op Lowlands 2010. Nice!

'Nicer' en het nieuwe album

Of moeten we 'Nicer' zeggen? Naast dat het een stopwoordje is van de bandleden (de overtreffende trap van 'nice') is het ook een track van het nieuwe album. Giel had een exclusief voorproefje van de rauwe opnames.

>> Naar de site van Giel voor filmpjes en meer

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie