3FM nieuws

Vanavond: Welcome To The Village festival op 3FM!
NTR

foto: Welcome To The Villagefoto: Welcome To The Village
  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond: Welcome To The Village festival op 3FM!

Ondanks alles kun je vanavond op 3FM tóch een beetje festivalsfeer ervaren: het Friese Welcome To The Village festival neemt vanaf 20:00 tot 00:00 de studio over! Met de beste festivalverhalen, en natuurlijk extra veel livemuziek.

Het zat Welcome To The Village niet mee dit jaar. Het Friese festival had in eerste instantie een complete "coronaproof" versie opgetuigd, met drie verschillende bubbels met 500 bezoekers per stuk, zittend op stoeltjes. En dat allemaal in het mooie, ruime natuurgebied De Groene Ster, vlakbij Leeuwarden.

Maar toen werd ineens, een week voor het festival, de vergunning voor dat terrein opgeschort. Halsoverkop begon de organisatie aan een nieuwe versie van het festival, binnen in drie verschillende horecazaken in Leeuwarden. Maar toen dat plan binnen een paar dagen eenmaal op poten stond, kwam de volgende klap: de verscherpte coronamaatregelen, waardoor een binnen-editie vrijwel onmogelijk werd. Dat was het officiële einde van Welcome To The Village 2021.

Welcome To The Village 3FM takeover

3FM zou eigenlijk dit weekend op het veld staan, om voor jou verslag te doen van het festival. Maar om tóch een beetje festivalsfeer op de radio te creëren, brengen we Welcome To The Village naar jou!

Met drie fantastische live-acts die eigenlijk op het festival zouden staan, een geheel in stijl omgetoverde 3FM Livebox, en een afsluitende dj-set van niemand minder dan Joost van Bellen.

Tijdens Vera On Track en Club Cleven hoor je vanavond tussen 20:00 en 00:00 uur extra veel muziek van het festival, en ook nog een boel gouden festivalverhalen.

foto: Welcome To The Village

Line-up

Deze acts gaan vanavond de 3FM Livebox op stelten zetten:

20:00 The Visual

21:00 Chibi Ichigo

22:00 The Mauskovic Dance Band

23:00 Joost van Bellen

Kijk en luister live

Tune vanavond vanaf 20:00 uur in op 3FM, of kijk mee via 3fm.nl/live of de NPO app op je Smart TV.

Ster advertentie
Ster advertentie