3FM nieuws

3FM Maand van de Livemuziek: Jeangu Macrooy en WIES in Effenaar Eindhoven

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Maand van de Livemuziek: Jeangu Macrooy en WIES in Effenaar Eindhoven

Het is de '3FM Maand van de Livemuziek', en daarom is het vandaag tijd voor de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival; Jeangu Macrooy én het Amsterdamse WIES vanuit de Effenaar in Eindhoven. Beide 3FM Talent, maar wel in andere periodes...

...toch staan ze nu samen op het podium tijdens de 3FM Maand van de Livemuziek. Elk weekend organiseren we speciaal voor jullie liveshows! En dat allemaal te vinden in een poppodium bij jou in de buurt.

Check hieronder de interviews en de foto's. Video's komen zo snel mogelijk online!

VERA ON TRACK

Normaal hoor je iedere zaterdag 3FM-dj Vera Siemons van 19:00 tot 22:00 op 3FM vanuit de veilige studio in Hilversum. Deze maand gaat het anders en mag ze elke zaterdag vanuit een poppodium haar uitzending maken met de artiesten van die dag! Vandaag met Jeangu Macrooy en WIES. Check hieronder het interview:

"Ineens voel je weer wat het eigenlijk met je doet, voor echte mensen spelen.", aldus frontvrouw Jeanne van WIES.

EFFENAAR

De 3FM Maand van de Livemuziek is voor alle muziekliefhebbers, alle artiesten die stilzitten. Maar vooral voor de poppodia! Een poppodium is namelijk dé plek om samen te komen genieten van muziek. 3FM-dj Vera spreekt met Marcia ter Wee, productie- en stagemanager bij de Effenaar in Eindhoven. Ze legt uit hoe het komt dat er in de afgelopen tijd meer mensen in de zalen waren dan ooit tevoren.

FOTO

Nathan Reinds

3FM MAAND VAN DE LIVEMUZIEK

Elk weekend kun je 3FM vinden in een andere stad tijdens de 3FM Maand van de Livemuziek. Dus check hier alle informatie!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie