3FM nieuws

Eerste editie cross-over dancefestival WE ARE ELECTRIC

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste editie cross-over dancefestival WE ARE ELECTRIC

De eerste editie van WE ARE ELECTRIC vindt zaterdag 16 november plaats in het Klokgebouw in Eindhoven.

Een avond en nacht gevuld met elektronische dance-acts en live performances op een monumentale locatie. Gelegen op het voormalige Philipsterrein ("De verboden stad") Strijp-S, vormt het Klokgebouw het perfecte decor voor WE ARE ELECTRIC op zaterdag 16 november.

3FM Presents: WE ARE ELECTRIC

De programmering richt zich op de nieuwe generatie dance-acts waarbij live performance en show centraal staat. Verwacht een samensmelting van explosieve DJ sets, energieke live acts en visuals, verspreid over verschillende karakteristieke zalen. Van gevestigde namen tot aanstormend talent en van UK beats tot electro en van trap/ hiphop tot house.

Major Lazer, The Bloody Beetroots live en Diplo op WE ARE ELECTRIC

De eerste namen die de organisatie vandaag bekend heeft gemaakt voor het Eindhovense cross-over dancefestival zijn Major Lazer, The Bloody Beetroots en Diplo. Diplo is vooral bekend om zijn alter ego project Major Lazer. Het collectief rondom de succesvolle DJ en producer scoorde hits als 'Get Free' en 'Watch Out For This (Bumaye)' en gaf vorige week nog een knaller van een show op Lowlands.

De kaartverkoop voor WE ARE ELECTRIC start op woensdag 28 augustus om 09.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie