3FM nieuws

Erykah Badu twittert Paul McCartney

  1. Nieuwschevron right
  2. Erykah Badu twittert Paul McCartney


Erykah Badu was ten einde raad. Ze had Sir Paul nodig en via twitter heeft ze hem gevonden.

Als je Paul McCartney wilt spreken, kun niet zo maar even het telefoonboek openslaan. Daar kwam Erykah Badu ook achter. De zangeres had de toestemming van Paul McCartney nodig. In een nieuw nummer van haar gebruikt ze een sample van Wings, waar Sir Paul de rechten over heeft.

Nieuw album

Ze had ook haast erbij, want binnen 24 uur moest ze toestemming hebben, anders zou het liedje niet op haar nieuwe album New Amerykah Part Two (Returt Of The Ankh) komen, dat 30 maart uitkomt. De zangeres deed eerst een poging om McCartney via Lenny Kravitz te bereiken. Maar ze was zijn telefoonnummer kwijt, dat gebeurt wel eens, en dus twitterde ze maar met de dochter van Lenny, Zoë Kravitz. "Ik hoorde dat Lenny zijn dochter Stella kent. Misschien kan ik met haar in contact komen.." Waarop Badu haar oproep kracht bij zette. "Ik heb minder dan 24 uur of het lied haalt het album niet. Help. Het gebeurt echt!!"

Madonna

Ook zocht ze contact met de manager van Madonna. "Ik begrijp dat jij bevriend bent met Stella McCartney. Kun je me helpen met haar in contact te komen?" smeekte ze. Daarna probeerde ze het ook direct bij de dochter van Paul McCartney. Uiteindelijk kreeg de zangeres Lenny Kravitz aan de telefoon en de ochtend erna twitterde ze opgelucht "Paul McCartney heeft de sample goedgekeurd. Klaar!" Lang Leve Twitter!

Ster advertentie
Ster advertentie