3FM nieuws

Baaldag? Het kan altijd erger.

  1. Nieuwschevron right
  2. Baaldag? Het kan altijd erger.

Het is maandag. Na een heerlijk weekend vol fijne dingen moet je weer aan de bak. Grote kans dat je in de file stond, je trein vertraging had of je hond je huiswerk opvrat als ontbijt. Gelukkig kan het altijd erger! Deze tien fuck my life-momenten laten jouw misère iets vervagen.

Op fmylife.com delen mensen iedere dag hun ergste fuck my life-momenten. Heel de site is gewijd aan de pijnlijkste en vervelendste momenten van onze Amerikaanse medemens. Geef toe... Het is heerlijk om over andermans ellende te lezen. Zéker als je zelf ook net iets ongelofelijk stoms hebt meegemaakt. Ga zitten, pak er een drankje bij en geniet lekker van deze tien FML-momenten. Gewoon omdat het kan.

1. "Ik pakte m'n telefoon uit m'n broekzak, maar hij glipte uit m'n handen. Ik ving hem nog net, maar sloeg mezelf wel in m'n ballen toen ik het deed."

2. "Het ging vandaag uit tussen mij en m'n vriendje. Ik was benieuwd waarom hij niet meer wilde, dus vroeg het hem. Zijn antwoord? "Ik weet niet zeker of jij je tanden wel vaak genoeg poetst." Hij is zelf twee keer vreemdgegaan."

3. "De politie belde me en vertelde dat mijn dochter van 16 was gearresteerd vanwege het stelen van een ring. Ik probeerde er een positieve twist aan te geven en dacht dat het misschien voor mij was omdat mijn verjaardag eraan kwam, maar nee. Het was een 'bedankt'-cadeautje. Voor haar drugsdealer."

4. "Ik werk bij een parkeerservice en een oude man vroeg of we zijn auto konden wegzetten. Hij had een ongeluk gehad, zei hij. We liepen naar de auto en zagen overal poep op de bestuurdersstoel. We moesten 'm alsnog parkeren."

5. "Vandaag zat een straatmuzikant twee uur lang op emmers te drummen, recht voor mijn kantoor. Net voordat ik 'm helemaal tripte, vertrok hij. Binnen vijf minuten begon er een saxofonist."

6. "Mijn laptop raakte steeds oververhit. Mijn vier jaar oude zoontje vond een glas water eroverheen gieten een goede oplossing."

7. "Ik liep door een warenhuis met m'n vriendin en stopte om de billen van een paspop te bewonderen. Ik grapte erover en gaf er een tik op. Het was geen paspop."

8. "Voor ons tweede jubileum kreeg ik een tattoo cadeau van m'n vriendje, eentje van zijn naam. Daarna maakte hij het uit. De tattoo leek hem een mooie reminder aan onze tijd samen."

9. "Ik zag vandaag een filmpje van mezelf, naakt op een kast klimmend en "IK WIL NAAR NARNIA" schreeuwend."

10. "Ik had een brandende sigaret in m'n ene hand en een lolly in de andere. Drie keer raden waar ik aan likte."

Ster advertentie
Ster advertentie