3FM nieuws

Wat is het perfecte plaatje van Snelle?

foto: still van het optreden
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is het perfecte plaatje van Snelle?

Elke week in 'Het Perfecte Plaatje' vragen 3FM-dj's Barend & Benner aan muzikanten wat hun perfecte plaatje precies is. Deze week is rapper Snelle aan de beurt, op welk nummer is hij nou echt smoorverliefd?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achtentwintig

Daar is hij dan eindelijk vandaag, het 5de studioalbum van Snelle, Achtentwintig. Barend & Benner spraken hem over zijn succes en zijn album. "Mijn album bestaat uit 12 nummers, maar wel totaal verschillend van elkaar qua genre en ritme. Er staat zelfs een punk-rock nummer op." Hoewel hij in 2018 begon met rapnummers, bloeide Snelle uit als artiest die nu veel verschillende muziekstijlen maakt. Hoe gaat zo’n proces op zo’n album? "Veel doen, veel verhalen verzamelen. Je wordt natuurlijk ook beter naarmate je iets vaker doet."

Snelle’s perfecte plaatje

Maar wat is nou het plaatje waar hij het allerliefst naar luistert? "Ik vind de nieuwe van Douwe Bob zo goed, 'This World Is Our Home'. Een verschrikkelijk goed nummer. Ik was de laatste tijd best wel veel bezig met wat vinden mensen nou echt leuk en waar worden ze blij van? En toen kwam dit nummer uit en dat was precies de conclusie die ik had."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie