3FM nieuws

Win deze week tickets voor DGTL

foto: DGTL Amsterdam
  1. Nieuwschevron right
  2. Win deze week tickets voor DGTL

Het is de grote festival-opener van het lenteseizoen. Van 7 t/m 9 april is het weer tijd voor DGTL in Amsterdam. 3FM doet er komend weekend verslag van en deze hele week kun jij tickets winnen! Hoe? Dat zie je hieronder!

Hoe kun jij winnen?

Van maandag 3 april t/m vrijdag 7 april win je bij 3FM-programma's VoorAan en 3voor12 Radio tickets voor de zaterdag van DGTL. Maar niet alleen daar! Houd ook de socials van 3voor12 en 3FM in de gaten, want wie weet valt er daar ook nog iets te winnen.

DGTL

DGTL is meer dan alleen een elektronisch festival. Natuurlijk hebben ze een te gekke line-up met namen als The Blessed Madonna, Mura Masa, Bonobo en Nederlandse acts als Coloray en Colin Benders. Maar het weekend op het NDSM-terrein in Amsterdam draait ook om kunst en sustainability. Zo is DGTL sinds 2022 100% sustainable en circulair. Het festival is een wereldwijd fenomeen met edities in onder andere Tel Aviv, Mumbai, New Delhi, Santiago, São Paulo en natuurlijk de plek waar het allemaal begon: Amsterdam.

Tijdens het festivalweekend doet 3FM verslag tijdens 3voor12 Radio, Vera On Track en The Beat. Maar ook op onze online en social kanalen houden we je het hele weekend op de hoogte.

Klik hier voor meer info en de line-up

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie