3FM nieuws

Panic! At The Disco-drummer verlaat band tijdelijk

  1. Nieuwschevron right
  2. Panic! At The Disco-drummer verlaat band tijdelijk

Panic! At The Disco-drummer Spencer Smith heeft meer tijd nodig om af te kicken van zijn verslaving en verlaat de band tijdelijk.

Spencer Smith verlaat zijn band Panic! At The Disco tijdelijk om zich verder te laten behandelen voor zijn verslaving. Dat meldt Panic! At The Disco-frontman Brendon Urie op de bandwebsite. Volgens Urie heeft de drummer meer tijd nodig om voor zichzelf te zorgen.

Panic! At The Disco op tour zonder Spencer Smith

Brendon Urie schreef op de website van Panic! At The Disco: "Ik kan niet van hem verwachten dat hij het ene moment zijn verslaving aan het bevechten is en zich even later weer volledig focust op een nationale tour."

Panic! At The Disco naar Nederland

Panic! At The Disco doet in augustus en september een uitgebreide tour door de Verenigde Staten en Europa ter promotie van het vierde studioalbum Too Weird To Live, Too Rare To Die, dat op 8 oktober verschijnt.

Urie kondigde aan dat de geplande tour wel doorgaat zonder Smith. Panic! At The Disco komt op 14 november naar Nederland en geeft dan een concert in Paradiso in Amsterdam.

Spencer Smith openhartig over verslaving

Spencer Smith plaatste onlangs nog een openhartige blog op de bandwebsite waarin hij uitweidde over de strijd tegen zijn drank- en drugsverslaving. Daarin liet hij weten inmiddels afgekickt te zijn, maar dat blijkt nu dus niet langer het geval.

Ster advertentie
Ster advertentie