3FM nieuws

Katie Melua had week lang spin in oor

  1. Nieuwschevron right
  2. Katie Melua had week lang spin in oor

Je zal het maar hebben: een spin die in je oor woont. Het overkwam zangeres Katie Melua. Een week lang was haar oor het huis van een spin. Toen kwam de dokter met een oplossing.

Katie Melua hoorde af en toe wat geritsel in haar oor en ging daarom naar de huisarts voor een controle. Ze was bang dat de geluidjes de eerste tekenen van doofheid zouden kunnen zijn.

Dokter zuigt spin uit oor Katie Melua met ministofzuiger

Tot zijn grote verbazing zag de arts een levende spin in de gehoorgang van Melua. Het diertje werd met een ministofzuiger uit het oor gezogen.

De zangeres denkt dat het dier in haar oor terecht is gekomen toen ze in het vliegtuig oordopjes indeed om het geluid tegen te gaan. "Het spinnetje moet daarin hebben gezeten en zo in mijn oor zijn gekropen."

Katie Melua niet doof, spin zorgde voor geruis

Melua, die een foto van de spin op Instagram zette, reageerde gelaten op haar onverwachte 'huisdier'. "Ik had er helemaal geen last van, op wat geruis na als hij bewoog." Ze zei dat ze blij is dat het geen voorteken van doofheid was.

Volgens een woordvoerder van de zangeres is het uitzonderlijk dat een levende spin uit iemands oor wordt gehaald. "Het was de eerste keer voor deze arts. Hij had voorheen alleen dode spinnen gevonden."

Melua heeft het diertje in een reageerbuisje mee naar huis genomen en vrijgelaten in haar tuin.

Bron: nos.nl

Ster advertentie
Ster advertentie