3FM nieuws

Maan: "Ik wilde het gewoon heel erg graag proberen!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Maan: "Ik wilde het gewoon heel erg graag proberen!"

Een Nederlandstalige EP uitbrengen. Dat doet niet iedereen. En daar moet je ook wel een beetje ballen voor hebben, want zoals Sander al zei: mensen doen altijd een beetje denigrerend over Nederlandstalige songs. Maar ons eigen taaltje is hotter dan ooit en Maan is niet vies van een experiment.

Maan: "Ik dacht, ik wil het gewoon heel graag proberen en dan kijk ik wel of het aanslaat." Dus sloot de zangeres zich met een klein clubje op in de studio om te kijken of er überhaupt iets uit zou komen. Onder andere Anouk en Paul Sinha waren van de partij.

Wijze woorden van Anouk

Anouk gaf Maan een belangrijke boodschap mee: maak muziek die je zélf vet vindt. Voel wat je tof vindt om te maken. "Als jij erachter staat, zullen anderen het ook sneller vet vinden." Maak geen muziek voor je luisteraar. Blijf dicht bij jezelf. Als mensen het dan niks vinden, kan je dat ook makkelijker accepteren.

Waar Ga Je Heen

Maan koos voor de titel Waar Ga Je Heen omdat deze vraag haar zelf veel bezig houdt. Muziek maken is een zoektocht. "Waar ga ik hierna heen?" Luister het hele gesprek tussen Maan en Sander terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie