3FM nieuws

Marina and the Diamonds is gothic Britney

  1. Nieuwschevron right
  2. Marina and the Diamonds is gothic Britney

Marina and the Diamonds ziet er uit als een prinsesje. Als inspiratie voor haar tweede album koos ze voor Britney Spears.

Het tweede album van Marina and the Diamonds met de titel Electra Hearts kwam uit in april 2012. De zangeres stond twee maanden later te schitteren op De Speelplaats bij Giel als een waar prinsesje. De verklaring voor haar nieuwe look maakt alles duidelijk.

Britney inspiratie Marina and the Diamonds

In een interview met FaceCulture vertelt Marina dat popprinses Britney Spears haar inspiratie voor Electra Hearts is. De zangeres schreef deze donkere electronische popplaat met als uitgangspunt dat als Britney gothic was geweest, zij dit album had gemaakt.

Marina and the Diamonds wil popster zijn

Marina vervolgt dat zij op dit uitgangspunt kwam, nadat ze zich tijdens het schrijven van de tracks afvroeg waarom ze zich zo verbitterd en teleurgesteld voelde. Haar verlossende antwoord kwam gelukkig snel. Ze wil gewoon dolgraag een popster zijn.

Marina and the Diamonds supports Coldplay

Op het Coldplay-concert op donderdag 6 september op het Malieveld in Den Haag, schittert de prinsessige zangeres als voorprogramma.

>> Marina and the Diamonds live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie