3FM nieuws

Oh, die eerste dag Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Oh, die eerste dag Pinkpop
Wat een dag... de eerste dag Pinkpop. Ongeëvenaard, zonovergoten en wat een afsluiting!
De eerste pallets friet, bier, pizza, sigaretten zijn er doorheen gejast vandaag. Met een prachtige zonsondergang in Landgraaf sloot The Boss de eerste dag Pinkpop af.

Day 1


Hordes fans hadden zich verzameld op het Pinkpopterrein, van piepjong tot riskant oud, om te luisteren naar Just Jack, Thee Killers, Dr. Lektroluv, de Noisettes, Elbow, Kinks of The Day, Chris Cornell en natuurlijk Bruce - Broes voor intimi - Springsteen.


The Boss

The Boss en de E- street band speelden, zoals we van hen gewend zijn, bijna drie uur lang op het hoofdpodium. Af en toe zakte Bruce door zijn knieën en liet zich aanraken door fans, die pardoes in katzwijm vielen... ook enkele mannen zijn in deze staat gespot. Zo ook Brandon Flowers van de Killers- groot fan van Bruce Springsteen- die 'Born to Run' meezong.

>> Lees hier meer over het optreden van The Boss


SUPERTOF!!


Het wordt een weekend van superlatieven, dus laten we er niet omheen draaien: het publiek was uitzinnig, Bruce en de band waren waanzinnig en de sfeer ge-wel-dig!


Conclusie


Voorzichtig zijn de eerste vriendschappen gesloten en misschien zijn ook wel de eerste natte kussen uitgedeeld. In ieder geval zijn er afspraken om elkaar op de camping te ontmoeten gemaakt. Dat is zeker. En het energiepeil is na de eerste dag nog hoog, net als de verwachtingen.


Morgen

De bezoekers maken zich op voor de eerste nacht: wat zal deze nacht brengen en nog belangrijker, wat zal morgen ons brengen. We zullen moeten afwachten. Vannacht in ons slaapzakje kunnen we mijmeren over vandaag en dromen over morgen.


Hoe vond jij de eerste dag?

Slaap lekker en tot morgen!
Ster advertentie
Ster advertentie