Naar homepage
3FM nieuws

Slowthai doet boekje open over zijn ervaringen met ADHD

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Slowthai doet boekje open over zijn ervaringen met ADHD

De Britse rapper Slowthai heeft zichzelf van zijn kwetsbare kant laten zien dit weekend: hij deed online een boekje open over zijn mentale gesteldheid.

Ongelukkig

Slowthai deelt in een lange Instagram-post dat hij uit angst vaak begint te lachen als hij zich oncomfortabel voelt. Hij beschrijft hoe lastig het voor hem is om zijn eigen gevoelens duidelijk te beschrijven en dat hij daarom vaak gewoon liegt. Hij gaat vaak af op wat anderen van hem vinden:

"Ik bouw mezelf op met stukjes van andere mensen. Als ik in de spiegel kijk is het verschrikkelijk, want het voelt alsof ik de huid van iemand anders draag. Ik heb me nooit gelukkig gevoeld in mijn uppie, ik ben te afhankelijk van anderen. Ik wil voelen dat er van me gehouden wordt. Ik zoek naar de juiste dingen op de verkeerde plekken, maar het is toch niet verkeerd dat ik me ergens thuis wil voelen?"

Steun

Daarnaast deelt Slowthai dat hij niet weet wat goed voor hem is en dat hij zich niet tevreden voelt met het leven dat hij leidt. "I think about the end every night. But I’m too afraid to say goodbye. ADHD, all I want is your undivided attention. If I was gone would they remember me and would they hurt as I hurt? I’m trying to learn to confine in myself, cause I can’t explain why I feel these things."

Onder de eerlijke post regent het steunbetuigingen en verhalen van mensen die zich hetzelfde voelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je kunt Slowthai kennen van zijn samenwerkingen met Mura Masa ('Deal Wiv It') en Gorillaz ('Momentary Bliss'). Hij bracht in 2019 zijn debuutalbum uit: Nothing Great About Britain.

Ster advertentie
Ster advertentie