3FM nieuws

Joram Kaat op de zondagavond van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Joram Kaat op de zondagavond van 3FM

3FM nachtjock Joram Kaat neemt vanaf 1 september het stokje over van Klaas van Kruistum op de zondagavond van 3FM.

Joram Kaat presenteert vanaf 1 september 2014 het programma 'Jouw WeekendFinale' (EO) op 3FM, elke zondagavond tussen 22.00 en 00.00 uur.

Jouw Weekendfinale door Joram Kaat

Dat hij bij is met deze snelle ontwikkeling, blijkt wel uit zijn reactie op dit nieuws:
"Echt tof dat ik deze kans krijg voor de EO! Ik zit sinds januari in de nachtopleiding van 3FM en dat is al zo geweldig om te doen. Maar nu Klaas van Kruistum weggaat, neem ik graag het stokje van hem over. Ik heb er heel veel zin in", aldus Joram.

>> Meer over Joram op zijn bio-pagina
>> Volg Joram op Twitter

Wilbert Mutsaers over Joram Kaat

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers is ook enthousiast:
"Het is nadrukkelijk beleid om jong DJ-talent op 3FM een kans te geven. Het is erg fijn dat na het recente doorstromen van DJ’s als Sander Hoogendoorn, Barend van Deelen, Roosmarijn Reijmer, Rámon Verkoeijen en Wijnand Speelman nu ook Joram vanuit de ‘3FM-nacht’ een programma in de reguliere programmering krijgt."

De pas 20-jarige DJ is al langer verbonden aan de EO, waar hij sinds 2009 radio maakt. Afgelopen jaar was hij als presentator vooral te zien en horen bij het succesvolle onlineplatform van Beam, de jongerentak van de omroep. Zijn eindredacteur daar was dan ook lovend over zijn stap:

"Joram is echt een presentatietalent waar we als EO in geloven. Op heel natuurlijke wijze past hij goed bij 3FM en bij ons als EO.” zegt eindredacteur Jasper Hoogendoorn. Glimlachend: “Zijn liefde voor muziek, zijn creativiteit en humor – ik verheug mij erop om het straks allemaal in ‘Jouw WeekendFinale’ terug te horen.”

Ster advertentie
Ster advertentie