3FM nieuws

Ellie Goulding wil in januari 2014 aan album beginnen

  1. Nieuwschevron right
  2. Ellie Goulding wil in januari 2014 aan album beginnen

Ellie Goulding wil heel graag in januari 2014 beginnen met een nieuw album. Dat vertelde ze aan MTV News.

Het gaat er komen; een nieuw album van Ellie Goulding! De Britse zangeres zei tegen MTV News dat ze hard aan de slag moet, omdat ze in januari 2014 aan haar nieuwe werk wil beginnen.

Ellie Goulding wil hard werken aan album

In het interview vertelde dat ze flink moet doorwerken: "I'm really going to start my new album in January. I'm going to knuckle down and try something new this time around."

Nieuw album Ellie Goulding in 2014

Ellie Goulding, die onder andere een hit scoorde met haar nummer 'Burn', streeft ernaar iets origineels te maken. "I always want to be doing something different and experimenting, and I don''t really want to do the same thing, I''m kind of superstitious about it."

'Mirror' in soundtrack The Hunger Games

Een recent nummer van het Britse talent is 'Mirror', dat gebruikt wordt in de soundtrack van The Hunger Games: Catching Fire. Deze track is oorspronkelijk niet geschreven voor de film, maar volgens Ellie past het nummer perfect bij de film.

Coversingle voor BBC Children In Need

Hoewel Goulding de afgelopen maanden nog niet bezig was met een nieuw album, heeft ze niet stilgezeten. Zo wordt haar cover 'How Long Will I Love You' van The Waterboys ingezet als BBC Children In Need-single 2013.

Giel en Ellie over Skrillex

Giel kletste aan de rode loper van MTV EMA (10 november 2013) gezellig met Ellie. Zo vertelde ze dat ze gaat samenwerken met Skrillex.

Ellie Goulding naar de HMH

Ze komt naar Nederland! De Britse nachtegaal staat op zaterdag 15 februari 2014 in de Heineken Music Hall. Het is niet de eerste keer dat Ellie Goulding ons land bezoekt. Eerder in 2013 stond de 26-jarige zangeres in een uitverkochte Paradiso.

Ster advertentie
Ster advertentie