3FM nieuws

Aanrader: beluister nu de spannende fictie podcast 'KwaadAardig'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Aanrader: beluister nu de spannende fictie podcast 'KwaadAardig'

3FM heeft een nieuwe podcast! Een spannend fictie verhaal dat je ook nog eens aan het denken zet. Het verhaal van de podcast 'KwaadAardig' wordt aangevuld met moderne muziek zoals electro, synthwave en EDM, die de spanning naar een hoger niveau tillen. Een echte must-listen dus!

Het verhaal

Het verhaal gaat over de 18-jarige Isabel (Izzy) die noodgedwongen haar leven moet veranderen. Ze is voor de zoveelste keer gearresteerd en de overheid is er klaar mee. Daarom krijgt Izzy een experimentele AI chip in haar hoofd geïmplanteerd die als beschermengel helpt bij het maken van juiste beslissingen. Zal de AI haar helpen of loopt het experiment uit op een nachtmerrie?

Zet je aan het denken

In de podcast 'Kwaadaardig' staat het thema verantwoordelijkheid centraal. De luisteraar krijgt moeilijke ethische kwesties voorgelegd. Vragen als: 'In hoeverre ben je in deze maatschappij vrij om je eigen keuzes te maken?' en 'Waar ligt de grens tussen eigenzinnig en sociaal onwenselijk gedrag?'.

Credits

De stemmen worden ingesproken door o.a. Chardonnay Rillen (Izzy), Jamie Grant, Victoria Koblenko, Imanuelle Grives, rapper Rico, Gerda Havertong, Jard Struik en Sieger Sloot. En muziek komt van o.a. Typhoon, Kenny B., Bløf en Maaike Ouboter. Beluister hieronder het eerste deel. De rest check je hier.

#1 - De juiste fout

Gerelateerde podcast

KwaadAardig

KwaadAardig

Ster advertentie
Ster advertentie