3FM nieuws

Het Groningse Noisia remixt Skrillex

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Groningse Noisia remixt Skrillex

Skrillex heeft het Groningse collectief Noisia gevraagd om zijn Disney track te remixen.

Amerikaanse dubstep producer en DJ Skrillex maakte voor de nieuwe Disney film Wreck-It Ralph het nummer 'Bug Hunt'. Het Nederlandse Noisia heeft daar, op verzoek van Skrillex zelf, een remix van gemaakt. Beluister het resultaat onder aan het bericht.

Noisia 'we were in a disco mood'

De mannen van Noisia hebben hun remix op Soundcloud gegooid, met daarbij een kleine toelichting: “Our buddy Skrillex asked us to do a remix of his part of the ‘Wreck-it Ralph’ movie. We really liked the project and were happy to contribute. Most importantly though, we were in a disco mood.”

Skrillex in Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph gaat over het gelijknamige personage uit de vintage arcade game Fix-It Felix. Hij speelt al 30 jaar de slechterik en heeft er genoeg van. Hij wil nu wel eens de held zijn. Skrillex verzorgde niet alleen muziek voor Wreck-It Ralph. Hij heeft ook een cameo in de animatiefilm. Dat is niet in de scene waarin zijn track te horen is. In een andere scene die zie je een animatieversie van de DJ achter de draaitafels die 'Celebration' van Kool & The Gang draait.

Skrillex - 'Bug Hunt' (Wreck-it Ralph) (Noisia Remix)

Ster advertentie
Ster advertentie