3FM nieuws

Bart wint het Gouden Festivalbandje van 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart wint het Gouden Festivalbandje van 3FM!

Bart heeft zijn zaakjes goed op orde: hij mag in 2020 met 3FM naar vijf festivals!

Om kans te maken op het Gouden Festivalbandje moest je deze week je stem uitbrengen op de 3FM Festival Top 999 en na afloop een afbeelding delen op Instagram. Dat werd véél gedaan, maar helaas kan er maar 1 iemand winnen! En dat is Bart.

Waarom wint Bart?

Bart liep afgelopen weekend nog rond op Lowlands en bezocht deze zomer ook We Are Electric. Net als het jaar ervoor, want WAE is de plek waar hij zijn meisje ontmoette! Hij zag Kim lopen met hele coole sokken, ruilde een paar met haar en the rest is history...

Helaas moest 'ie dit jaar zonder haar, want zijn vriendin is vaak duizelig door een storing aan haar evenwichtsorgaan en moest haar kaartjes verkopen. Bart wil met het Gouden Festivalbandje ook Kim blij maken, zodat ze volgend jaar Paaspop, Pinkpop, Best Kept Secret, Lowlands en ADE met z'n tweeën kunnen bezoeken!

De 3FM Festival Top 999

Vanaf zaterdag 24 augustus hoor je de 3FM Festival Top 999 tussen 09:00 en 21:00 uur! De 999 allerbeste festivalplaten op een rij, van Queens of the Stone Age naar Vampire Weekend, Stormzy, Arctic Monkeys en Billie Eilish. Tune in via de radio, 3FM.nl/live of de gratis 3FM App! De ontknoping hoor je op vrijdag 30 augustus.

Ster advertentie
Ster advertentie