3FM nieuws

Evert-Jan werd op DTRH door Typhoon het podium opgetrokken

  1. Nieuwschevron right
  2. Evert-Jan werd op DTRH door Typhoon het podium opgetrokken

Iedereen heeft wel eens dat gevoel... Dat jij en de desbetreffende artiest op 't podium eyes locken en duidelijk hetzelfde denken. Het overkwam Evert-Jan afgelopen weekend op Down The Rabbit Hole. Eén blik was voor Typhoon genoeg om hem het podium op te trekken.

3FM-dj Roosmarijn belde gisteravond in 3voor12 Radio met Evert-Jan. Groot fan als hij is, stond hij afgelopen weekend natuurlijk vooraan bij het optreden van Typhoon. Tijdens de track 'Hemel Valt' ziet de zanger hem op de eerste rij alles meteen meezingen. Hun blikken kruisen elkaar en voor Evert-Jan het weet, staat hij op het podium voor duizenden mensen.

Hoe was dat?

"Ik wist dat Typhoon graaf een connectie maakt met zijn publiek en dat het altijd een feestje is. Dus toen ik de eerste regels meezong van 'Hemel Valt' vroeg hij aan me: "Doe je mee?" Dus ik zei: "Sowieso!" Hij is heel authentiek en de energie die daar vrijkwam tussen ons en het publiek was fantastisch." - Evert-Jan

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Met z'n tweeën (en natuurlijk zijn complete titanenband) zetten ze de hele festivaltent op z'n kop. Evert-Jan blijkt zelfs een aardig nootje te kunnen zingen en weet tijdens de refreinen het hele publiek mee te krijgen.

Luister het volledige fragment hier terug:

Ster advertentie
Ster advertentie