3FM nieuws

Caro Emerald treedt op voor Brits Koningshuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald treedt op voor Brits Koningshuis

Caro Emerald mag op 25 november 2013 optreden voor het Britse Koningshuis, als onderdeel van het Royal Variety Performance.

Caro Emerald is één van de artiesten die voor de leden van het Britse koningshuis optreedt tijdens het jaarlijkse gala event Royal Variety Performance op 25 november 2013.

Royal Variety Performance

Het gala vindt plaats in het Westend-theater London Palladium en wordt al sinds 1912 georganiseerd. Het event, waar koningin Elizabeth II beschermvrouwe van is, steunt het Entertainment Artistes’ Benevolent Fund. Dit fonds helpt (ex-) artiesten in nood.

Overige artiesten voor Britse gala

Andere artiesten die optreden zijn onder andere Mary J. Blige, Dame Edna Everage, Gary Barlow, Jessie J, Chas & Dave en Britain’s Got Talent winnaars. Emerald is de enige Nederlandse artiest die komt optreden.

Caro Emerald stelt tour uit

Op de agenda van de zangeres stond ook een Britse arena tour in maart 2014 gepland. Deze stelt ze een half jaar uit, omdat ze in verwachting is van haar eerst kindje. Tot het begin van 2014 kunnen we nog live van haar muziek genieten. Zo liet ze haar nieuwste single 'I Belong To You' woensdag 13 november live bij Giel horen.

Caro Emerald - 'I Belong To You' live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie