3FM nieuws

3FM Maand van de Livemuziek: Altin Gün & The Cool Quest in Leeuwarden

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Maand van de Livemuziek: Altin Gün & The Cool Quest in Leeuwarden

We zitten middenin de 3FM Maand van de Livemuziek en nu is het de beurt aan poppodium Neushoorn in Leeuwarden! Daar spelen donderdagavond zowel Altin Gün als The Cool Quest.

Tijd voor muziek

Aan The Cool Quest de eer om af te trappen: van 'Punisher' naar 'Running' en een cover van Freddie Scott, het nummer 'You Got What I Need'. De nieuwe single 'Temporary' komt voorbij en zelfs een track die nog niet eens is uitgebracht! Noem het een cadeautje omdat de band blij is weer op het podium te staan.

Frontman Vincent:"Het is heerlijk, in februari was onze laatste show. Lang geleden, voor iedereen natuurlijk, maar het is superdope om weer te spelen. En die stoeltjes... Ah joh, da's gezellig. Goeie vibe! Met de nieuwe maatregelen zijn er nu weer veel meer dingen mogelijk, dus we zijn bezig met nieuwe dingen. Klaar om te knallen straks."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leeuwarden? Zitten we écht nog in Leeuwarden? Altin Gün is nog geen minuut bezig en transporteert je meteen naar Turkije, compleet met hun kenmerkende seventies feel. Heb je dus helemaal geen vliegticket en corona-risico voor nodig. "Dit is de eerste keer dat we weer in een zaal vol mensen staan, we wennen er langzaam weer een beetje aan!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Video's van de shows komen z.s.m. online via 3FM.nl en de 3FM Youtube.

3FM Maand van de Livemuziek

Elk weekend kun je 3FM vinden in een andere stad tijdens de 3FM Maand van de Livemuziek. Check hier alle informatie!

Ster advertentie
Ster advertentie