3FM nieuws

Primeur nieuwe Adele bij Herman

  1. Nieuwschevron right
  2. Primeur nieuwe Adele bij Herman

Herman primeurde Adele's titelsong van de nieuwste James Bond-film Skyfall op 3FM.

De titelsong van de nieuwe James Bond-film Skyfall werd in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 oktober om 01.07 uur Nederlandse tijd gelanceerd op Adele's website. Direct na de release hoorde je het nummer voor het eerst (helemaal) op 3FM in het nachtprogramma van Herman Hofman.

Skyfall in première

Het was vrijdag 5 oktober alweer vijftig jaar geleden dat de eerste 007-film Dr. No uitkwam. Drieëntwintig Bond-films later verschijnt Skyfall, die vrijdag 26 oktober in Engeland in première gaat. Dit keer kreeg Adele de kans om de titelsong te zingen.

Adele maakt titelsong voor Skyfall

Adele werd de afgelopen weken nauw in de gaten gehouden door de Britse pers. De geruchten dat ze de titelsong van de nieuwe James Bond-film zou opnemen begonnen nadat de zangeres was gespot in de Abbey Road Studio's. Dit is de plek waar de soundtrack van de film is opgenomen. Adele werd daar gezien met componist en dirigent Thomas Newman, de man die verantwoordelijk is voor de muziek van Skyfall.

Bond-girl Adele

Adele treedt hiermee in de voetsporen van Tom Jones, Shirley Bassey, Madonna, Duran Duran and Paul McCartney, die ook allemaal een nummer opnamen voor 007.

Luister in de nacht van donderdag op vrijdag van 01.00 tot 04.00 uur naar Herman.

Ster advertentie
Ster advertentie