3FM nieuws

Winnaar DBSSW en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Winnaar DBSSW en andere 3FM-hoogtepunten

Het is vrijdag en dus hoog tijd voor de leukste, mooiste en grappigste hoogtepunten van de afgelopen week.

Iedere vrijdag laten we de 3FM-hoogtepunten van deze week zien. Bekijk hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. De Beste Singer-Songwriter Douwe Bob

Afgelopen maandag werd Douwe Bob uitgeroepen tot De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De 19-jarige Amsterdammer was al vanaf de eerste uitzending van het programma favoriet. De volgende ochtend stond Douwe Bob alweer vroeg in de studio bij Giel.

>> Bekijk laatste aflevering DBSSW

2. Jan Slagters malle moppen

Deze week werd bekend dat de rubriek het 'moppenrondje' van het programma MAX Geheugentrainer voortaan wordt geschrapt. Daarom moesten Coen en Sander er toch even aandacht aan besteden.

3. De spanning loopt hoog op bij 3FM

Er gaat iets gebeuren... Iedereen rent als een kip zonder kop door de gangen van het 3FM gebouw. Er gaat iets gebeuren... Iets groots! En er is geen ontkomen aan. Voor niemand niet. Check hieronder het filmpje.

4. De Eendenhits van Gerard Ekdom

Na het succes van de Top 100 allertijden, nu de enige echte Eendenhit-cd! Heb jij hem al in je kast gekwakt? De eendige echte Eendenhit-cd. Nu in de winkel!

5. Fresku co-host bij Roosmarijn

Afgelopen Lowlands-editie brak rapper en muzikant Fresku met een daverende show de India-tent af. Goed plan dus om Fresku in de 3FM studio uit te nodigen als co-host naast Roosmarijn. Van 22.00 tot 01.00 uur was de rapper te gast om zijn eigen muzikale voorkeuren te laten horen.

Jouw 3FM-hoogtepunt

Sprong er voor jou een radiomoment uit deze week, dat niet in dit overzicht staat? Laat het hieronder weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie