3FM nieuws

Bekijk en beluister: concert Damien Rice in Carré

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk en beluister: concert Damien Rice in Carré

Goed nieuws voor iedereen die geen kaartjes voor de uitverkochte show van Damien Rice in Carré kon krijgen: 3voor12 heeft de opnames voor je.

Onze vrienden van 3voor12 waren er 27 oktober bij toen Damien Rice zijn magische concert in Carré gaf. Ze hebben daar het complete optreden opgenomen. Roosmarijn zond woensdag 5 november als voorproefje alvast drie live tracks uit in 3voor12 Radio. Het laatste uur van de show van Damien is sinds donderdag terug te kijken. Check het hierboven.

>> Check de site van 3voor12

Damien Rice had een haai in zijn hoofd

Een dag na de show kwam hij langs bij Giel en gaf in de Ochtendshow een uiterst legitieme reden waarom hij in Carré niet zo spraakzaam was. Er zat namelijk een haai in zijn hoofd. Je zult er maar last van hebben.

I Don't Want To Change You

Damien Rice kwam deze zomer onverwacht met nieuw werk. Bijna acht jaar lang was het stil rondom de Ierse singer-songwriter. Zijn eerste single in tijden, 'I Don't Want To Change You', werd meteen uitgeroepen tot 3FM Megahit. De verwachtingen voor zijn optreden in Carré waren dan ook hooggespannen. Rice betoverde twee uur lang een muisstille zaal, zonder ook maar een woord met het publiek te wisselen. Als climax van de show verscheen opeens DeKoor achter hem, het koor dat ook meezong met The Rolling Stones op Pinkpop.

Ster advertentie
Ster advertentie