3FM nieuws

Afrojack wil samenwerken met Kensington

  1. Nieuwschevron right
  2. Afrojack wil samenwerken met Kensington

Coen en Sander kregen woensdag 3 september bezoek van een wereldster van formaat. Niemand minder dan DJ Afrojack kwam langs in de studio!

De enige echte Afrojack bracht woensdag 3 september 2014 een bezoekje aan de Coen en Sander Show. De jongens vroegen hem natuurlijk het hemd van het lijf. En wat blijkt, hij wil op zijn tweede album graag samenwerken met Kensington.

Afrojack over Kensington en rock

"De enige Nederlandse band die op dit moment echt op wereldwijd niveau goeie shit doet, is Kensington," aldus Afrojack. De DJ wil nog meer rock op zijn volgende album. Hij heeft al een EDM-plaat gemaakt die beïnvloed is door rock. Nu wil hij graag een rockplaat maken die beïnvloed is door EDM. Een samenwerking met een band als Kensington sluit hier goed bij aan.

Wereldster uit Spijkernisse

De Nederlandse Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack, schoot in 2010 als een komeet naar de top van de hitlijsten met 'Take Over Control', de single die hij samen met zangeres Eva Simons maakte. Sindsdien heeft hij zijn cv flink opgebouwd met nummer één-posities en grote prijzen, zoals een Grammy.

Daarnaast heeft hij met grote namen uit de muziekindustrie samengewerkt. Zo dook hij de studio in met onder andere David Guetta, Thirty Seconds To Mars, Snoop Dog, Pitbull en Martin Garrix.

Afrojack ft. Eva Simons - 'Take Over Control'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie