3FM nieuws

Het onderonsje van Bazart en Eefje de Visser is magisch

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Het onderonsje van Bazart en Eefje de Visser is magisch

Dit is er eentje waarbij het volume hoog moet en je ogen dicht! 'Onder Ons' van Bazart en Eefje de Visser is nieuw op de 3FM playlist.

Match made in heaven

In een gesprek met De Morgen vertelt frontman Matthieu Terryn dat de samenwerking met Eefje de Visser bijna als vanzelf ging: "Ik was al heel lang fan van Eefje, en toen ik haar woorden voor het eerst onder ogen kreeg, voelde ik me trots dat we samen iets konden maken. Het samenwerken ging zo vlot dat ik me kan voorstellen dat we het nog vaker zullen doen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Creatief, maar simpel

Matthieu vertelt ook hoe de bijzondere video van dit nummer tot stand kwam: "Eefje kende wat plekken in Rotterdam en we zijn beelden gaan schieten die de spanning en dromerige vibe tussen ons beiden weergeeft. De regisseur hield een klein spiegeltje voor de lens, dat zorgt voor de overlapping en diffuusheid van de beelden. Wat je ziet is niet in elkaar geflanst tijdens postproductie!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zin in meer muziek?

Abonneer jezelf dan op de 3FM Now Playing! In deze Spotify-lijst vind je de lekkerste tracks van het moment, met onder andere TAPE TOY, Lizzo, Indian Askin, Lana Del Rey en Hozier.

Ster advertentie
Ster advertentie