3FM nieuws

No Doubt improviseert voor nieuw album

  1. Nieuwschevron right
  2. No Doubt improviseert voor nieuw album

No Doubt dook zonder plannen en verwachtingen de studio in voor het nieuwe album Push and Shove.

In een interview met MTV vertelde Gwen Stefani over het nieuwe album: "We don't know what we're doing. Everything is basically a series of accidents and mistakes."

No Doubt na meer dan tien jaar weer samen

Het laatste album van No Doubt, Rock Steady, kwam in 2001 uit. Meer dan tien jaar later is de band weer samen om hun zesde studioalbum, Push and Shove, op te nemen. No Doubt had nog geen ideeën voor ze de studio indoken, maar bassist Tony Kanal zei in het interview met MTV: "I think if something inspires us, we go with it, we know when it's working and we just kind of run with it. It seems to work for us."

Gwen Stefani nooit meer solo

Gwen Stefani vertelde begin september aan The Sun dat ze niet van plan is ooit nog een soloalbum te maken. "Het was leuk om te experimenteren met externe songwriters, maar het was ook een beetje intimiderend. No Doubt voelt als thuis," vertelt de zangeres. Gwen Stefani nam de afgelopen jaren meerdere soloalbums op in samenwerking met producers Dr. Dre en The Neptunes. Het nieuwe album van No Doubt, Push and Shove, komt 25 september uit.

Ster advertentie
Ster advertentie