3FM nieuws

Deze band won een podiumplek op Welcome To The Village

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze band won een podiumplek op Welcome To The Village

Da's niet niks! Check hieronder hoe zo'n Welcome To The Village Bandcontest eraan toe gaat.

Een tijdje terug konden bandjes zich aanmelden voor de Welcome To The Village Bandcontest. De prijs? Super leuk: een podiumplek op Welcome To The Village 2016. Avi On Fire, Orange Fox en Tim Dawn gingen de strijd met elkaar aan en maakten de 3FM-studio onveilig. Maar, zoals Henny Huisman ook zegt; er kan er maar één de winnaar zijn.

En dat is... Avi On Fire! Gefeliciteerd!

Avi On Fire

Avi On Fire is een nieuw collectief dat heerlijke deuntjes produceert. Na een optreden van deze band zal je de melodieën nog lang blijven na-neuriën. Het is ietwat alternatieve pop, dat hier en daar wat weg heeft van Foster The People. Heerlijk zomers, en live ook sterk. Een terechte winnaar dus. Leuk feitje: Avi stond in juni in de Wereldwijd Viral Top 50 van Spotify, met hun single 'Pearls'.

Welcome To The Village Bandcontest

Bekijk hieronder hoe de bandcontest eraan toeging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij alle optredens rustig terug kijken? Dat kan hier.

Welcome To The Village

Welcome To The Village richt zich op nieuwe muziek. Het idyllische Friese festival in Leeuwarden opent dit jaar voor de vierde keer zijn poorten. Met artiesten als Alex Fargas, My Baby en Fresku. En daar mogen de mannen en vrouwen van Avi On Fire zich nu ook bij voegen. Check hier de volledige line-up van Welcome To The Village.

Ster advertentie
Ster advertentie