3FM nieuws

'Justin Timberlake werkt NIET aan nieuw album'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Justin Timberlake werkt NIET aan nieuw album'

Een woordvoerder van Justin ontkent dat Justin aan een eigen album werkt. Hij is wel bezig met Timbaland aan zijn nieuwe album.

Update: Volgens geruchten werkt Justin Timberlake op dit moment samen met Timbaland aan Justins nieuwe album. Een woordvoerder van Justin vertelt aan Bilboard, dat het net even anders zit. Justin werkt met Timbaland aan nieuwe muziek, maar er komt geen album van hem. De twee werken samen aan een nieuw project van Timbaland.

Oorspronkelijk bericht 'Nieuw album Justin'

Het is al meer dan vijf jaar geleden dat Justin Timberlake zijn tweede album FutureSex/LoveSounds (2006) uitbracht. Zijn fans durven al bijna niet meer te hopen op een opvolger. Helemaal omdat Justin zich de laatste jaren op andere dingen heeft gestort zoals acteren, golfen, Jessica Beal, tequila fabriceren en het proberen te reanimeren van de - zo goed als overleden - social media-site MySpace. Maar als we producer Jim Beanz mogen geloven, is er weer reden voor hoop.

Timberlake en Timbaland

De Britse site Digital Spy sprak met de producer, die onder andere met Britney Spears en Katy Perry werkte. Volgens Beanz zit Justin met Timbaland in de studio. Beanz vertelt dat ze samen aan twee projecten werken; Timbalands Shock Value 3 en Justins project. Beanz gaat ze later dit jaar ondersteunen met beide projecten.

'He has some crazy, crazy stuff.'

De twee zijn pas net begonnen maar de producer zegt dat het al opschiet. "It's still in the early stages, but they have a lot of tracks. While I've been over here in the UK they've been working, so by the time I get back they'll have a whole load of ideas and I'm going to have to catch up! He has some crazy, crazy stuff."

Ster advertentie
Ster advertentie