3FM nieuws

Katy Perry's Halftime Show breekt records

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry's Halftime Show breekt records

Maandag 2 februari ging Katy Perry's optreden tijdens de rust van de Super Bowl compleet viral over het internet. Maar wat heeft de show haar opgeleverd?

Katy Perry scoort

Wat de Halftime Show van Katy Perry gekost heeft is niet bekend, maar Amerikaanse media hebben het over miljoenen. De investering blijkt het wel waard te zijn. Nog nooit keken zoveel mensen naar de pauze-act. Ruim 118 miljoen Amerikanen zagen Katy dansen met haaien en vliegen op een vuurpijl. Haar drie albums zijn daardoor opnieuw de Amerikaanse Album top-10 binnen gekomen. Ook de kaartverkoop voor het laatste deel van Katy's Prism World Tour heeft een enorme boost gekregen.

Super Bowl Halftime Show

Al sinds 1991 worden bekende artiesten gevraagd om de pauze van de grootste American Football-finale op te leuken. New Kids On The Block kregen de eer om de eerste pauze-artiest te zijn. Sindsdien is de Halftime Show uitgegroeid tot een fenomeen waar artiesten maar wat graag willen spelen. Dat is extra opvallend omdat ze de complete show zelf moeten betalen.

3FM Presents: Katy Perry in de Ziggo Dome

Tijdens het laatste deel van haar Prism World Tour komt Katy Perry ook naar Nederland. Ze staat 9 maart in de Ziggo Dome. Het concert is een 3FM Presents, als je er bij bent kun je via de 3FM App verslag doen van het concert.

Ster advertentie
Ster advertentie